Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Make Up 

    Lei av å legge samme make-up hver dag?

Vi kan hjelpe deg!! Våre erfarne terapeuter legger makeup til alle anledninger. Her får du råd og veiledning til hva som kan passe til deg og ditt ansikt. Vi bruker kun produkter fra Bare minerals som gir et naturlig og pent resultat.

Vi hjelper deg med å finne din hverdagsstil.

Om du skal ut på byen, i bursdag, på julebord eller det er andre begivenheter så hjelper vi deg gjerne med festsminken. 

Brudemakeup

   Makeup & styling utføres gjerne for de som ønsker en ekstra fin sminke,negler og oppsetning til eksempelvis bryllup, konfirmasjon , fest eller skoleball. Hvor omfattende du ønsker både styling og sminke avgjør du selv, og våre stylister står klare til å veilede deg.

Skal du gifte deg og har en dato klar, anbefaler vi at du tar kontakt med oss så tidlig som mulig, så skal vi få satt av tid til å hjelpe deg.

        Farging Av Vipper Og Bryn

Vi oppnår den perfekte fargenyan​sen for deg ved å tilpasse vippe- og brynfarge etter ønske og behov ved hjelp av det store fargeutvalget vårt. Varigheten på brynfargen er 2-3 uker. Varigheten på vippefargen er 3-6 uker.

Prafinvoks

  Parafinvoks avgir vitaminrike ingredienser som beskytter huden mot barske naturforhold. Den varme voksen øker blodsirkulasjonen og virker velgjørende i de berørte kroppsdeler. Den har en suveren effekt på ledd, leddbånd og sener og øker smidigheten samt balanserer hudens fuktighet. Behandlingen utføres ved å smøre hender godt med fuktighetslotion og dyppe dem i varm parafinvoks. Deretter pakkes de i plast og frottévotter for å isolere og beholde varmen maksimalt.

HÅRFJERNING MED SUKKERPASTA

       Blandingen er 100 % naturlig, inneholder kun vann og sukker (glukose og fruktose), ingen kjemikalier, parabener, parfyme eller fargetilsetningsstoffer. Det er heller ikke tilsatt sitronsaft eller noen annen form for syre. Den er allergivennlig og forårsaker ingen hudirritasjon.

Hår-Negler-Make up

Salong Mølla